English/日本語 F08J

CRAB STUFFED GREEN PEPPER

6 人分

GREEN PEPPER

CRAB MEAT

CREAM

BUTTER

STARCH

WHITE WINE

LEMON

RICE (Cooked)

NUTMEG

SALT

10

100 gr

105 ml

25 gr

60 cc

120 ml

30 ml

100 gr

Pinch

To Taste

Small

- -

7 Tbs

- -

4 Tbs

- -

2 Tbs

- -

- -

- -

ピーマン

かに

生クリーム

バター

片栗粉

白ワイン

レモン

ご飯

ナツメグ

  • Preheat the oven at 180 C
  • Wash and cut the green peppers in half (lenghtwise). Take out the seeds. Boil them 30 seconds and drain.
  • In a small sauce pan, mix together the butter, cream, nutmeg, lemon juice, starch, salt and white wine.
  • Place on the stove and heat very slowly until thick. Add the rice and crab.
  • Fill the green peppers and place them in the oven for 20 minutes.
  • Serve hot.
  • オーブンを180℃に温める。
  • ピーマンを縦に半分に切る。種を取りのぞき30秒ゆで、水を切る。
  • 小さいソース鍋に、バター、生クリーム、ナッツメグ、レモン汁、片栗粉、塩、白ワインを入れる。
  • 弱火でとろみがつくまで煮つめる。ご飯とカニを加える。
  • ピーマンにつめ、20分間オーブンで焼く。
  • 熱いうちに出す。

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