English/日本語 D03J

4 (12 cm) Pancakes

FLOUR

SALT

BAKING POWDER

BAKING SODA

SUGAR

MARGARINE

EGG

MILK

VANILLA

100 gr

2.5 cc

10 cc

2.5 cc

15 cc

35 gr

1

125 ml

2.5 ml

- -

1/2 Tsp

2 Tsp

1/2 Tsp

1 Tbs

- -

Large

- -

1/2 Tsp

小麦粉

ふくらし粉

重曹

白砂糖

マーガリン

牛乳

バニラエッセンス

  • Mix all the dry ingredients together (Flour, Salt, Baking Powder, Baking Soda and Sugar).
  • Add the margarine and break it into very small parts using a whisk.
  • Add the egg, milk and vanilla, mix well. If the mixture is still too thick to pour in the frying pan add some more milk.
  • In a teflon frying pan warm some oil (very little) and cook the pancakes one at a time (50 ml)at medium heat, until golden on each side.
  • ボウルに水気の無い材料を一緒に入れ、泡立て器でよく混合しておく。
  • マーガリンを加え、細かく切り込んで混ぜる。
  • 卵、牛乳、バニラエッセンスを加える。
  • 少量の油を引いたフライパンに、一度に50mlくらいずつ流し込み、両面が狐色になるまで中火で焼く。
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp