English/日本語 D04J

24 人分

RAISINS*

PRUNES*

APPLE JUICE

FLOUR (Cake)

OATMEAL

SUGAR BROWN

MARGARINE

SALT

MILK

VINEGAR

BAKING SODA

MARGARINE

Better if replaced with Dates.......

300 gr

300 gr

500 ml

200 gr

140 gr

75 gr

175 gr

2.5 cc

75 ml

30 ml

2.5 cc

30 gr

*

- -

- -

2.5 Cup

1.5 Cup

1.5 Cup

3/4 Cup

3/4 Cup

1/2 Tsp

- -

2 Tbs

1/2 Tsp

1 Tbs

*

レーズン *

プルーン *

りんごジュース

薄力粉

オートミール

ブラウンシュガー

マーガリン

牛乳

重曹

マーガリン

なつめにかえることができる

    FILLING
  • Soak the dry fruits in the apple juice for 2 hours then bring to a boil and simmer for 30 minutes. Pure the cooked fruits in the blender
  • DOUGH
  • In a large bowl mix well the flour, oatmeal, brown sugar, margarine and salt
  • Add the milk, vinegar and baking soda
  • SET UP
  • Butter an oven pan (20cm X 20cm)
  • Lay 1/3 of the dough in the oven pan
  • Add the fruit mix and cover with the rest of the dough
  • Bake at 175。C for 45 minutes
(中味)  
  • ドライフルーツ類を林檎ジュースに2時間浸し、火にかけて沸騰させてから、 30分弱火で煮る。ミキサーにかけて潰す。
  • (生地)  
  • 大きなボウルに小麦粉、オートミール、ブラウンシュガー、マーガリン、塩を  入れてよく混ぜる。  牛乳と酢、炭酸を加える。
  • (あわせる)  
  • 型にバターを塗る。 
  • 生地の1/3を型に入れる。
  • フルーツミックスを入れ、その上に残りの生地を入れる。
  • 175。cで45分間焼く。
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp