English/日本語 D05J

24 人分

BUTTER

CHOCOLATE (Bitter)

COCOA

BROWN SUGAR

EGG

FLOUR

VANILLA

MARGARINE

WALNUTS

135 gr

100 gr

30 gr

125 gr

3

75 gr

5 cc

15 ml

35 gr

- -

- -

- -

- -

Large

- -

1 Tsp

1 Tbs

- -

バター

ビターチョコレート

ココア

ブラウンシュガー

小麦粉

バニラエッセンス

マーガリン

クルミ

  • Preheat the oven at 175。C
  • Melt the chocolate and let it cool down
  • Cream the butter with the sugar and the eggs. Add the vanilla.
  • Beat in the melted chocolate (and Cocoa if necessary) and the flour.
  • Add the nuts.
  • Butter a 20cm X 20cm oven pan. Pour in the brownie mix.
  • Bake for 20 to 30 minutes.
  • The brownies should be moist in the middle, so do not over-bake!
  • オーブンを175。Cに温めておく。*バターと卵は室温に戻しておく。*  チョコレートを溶かして、冷ましておく。
  • バターと砂糖と卵をクリーム状に練る。バニラエッセンスを加える。
  • 溶かしたチョコレート(必要ならばココアも)と小麦粉をかきまぜる。
  • ナッツを 加える。
  • 20cm角の耐熱皿にバターをぬり、混ぜた材料を入れる。
  • 20〜30分焼く。
  • 中央が湿っていればok!湿っていなければ焼きすぎ!
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp