English/日本語 D06J

24 人分

CHOCOLATE*

COCONUT

ALMOND

OATMEAL

Semi Sweet

200 gr

100 gr

35 gr

30 gr

*

- -

- -

- -

- -

*

チョコレート*

ココナッツ

アーモンド

オートミール

セミスイート

  • Melt the chocolate in a small bowl over hot water.
  • Saute the almond in a teflon pan (no oil required).
  • Add 35 gr of coconut and the remaining ingredients.
  • Scoop out in more coconut and place on a wax paper.
  • Refrigerate for 20 minutes.
  • Note

    Keep this nice candy in the refrigerator for a couple of weeks.

  • 湯煎にかけた小さなボールでチョコレートを溶かす。
  • テフロン加工のフライパンで油をひかずにアーモンドをローストする。
  • 35gのココナッツと、ローストしたアーモンド、オートミールをチョコレートに加える。
  • 分量外のココナッツをボールにいれ、その中にチョコレートをスプーンですくいおとし、ココナッツをからめる。クッキングシートに並べる。
  • 20分くらい冷蔵庫で冷やしてかためる。
  • Note

    冷蔵庫で2〜3週間、保存できます。

    Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp