English/日本語 D07J

FIGS

SUGAR

CHERRY LIQUEUR

FIGS

PIE CRUST

500 gr

30 cc

30 ml

2

1

- -

2 Tbs

2 Tbs

- -

15 cm

いちじく

白砂糖

さくらんぼのリキュール

いちじく

パイの皮

  • Peel and cut 500 gr of figs.
  • Add the sugar and liqueur. Mix well and let stand for a few hours.
  • Strain and boil the liquid until thick and syrupy.
  • Gently boil the remaining figs to form a jam.
  • On an open cooked pie crust (15cm) pour some of the jam. Peel and slice 2 fresh figs and lay the centre slices on the jam. Then pour half of the figユs syrup on top. Refrigerate a few minutes before serving.
  • Note

    Kiwi fruits can also be used instead of the fresh Figs or even with the figs!!!

  • 500grのいちじくの皮をむき、切る
  • 砂糖とリキュールを入れる。よく混ぜ、数時間そのままにしておく。 ざるでこして、水分がどろっとしてくるまで煮る。
  • いちじくをジャムになるように煮つめる。
  • パイクラフトにジャムを入れる。皮をむいてスライスした二つの生のいちじくをジャムの上にのせる。その上にいちじくのシロップを半分かける 。 冷蔵庫で少し冷やしてからいただく。
  • Note

    キュウイもいちじくの変わりに使うことができ、ミックスして作ることもできます。

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