English/日本語 D08J

10 人分(One Large double layer cake)

EGG

SUGAR (White)

COCOA

CAKE FLOUR

CHOCOLATE (Sweet)

CREAM

JAM

8

125 gr

60 cc

175 gr

75 gr

300 ml

75 ml

Large

- -

4 Tbs

- -

- -

1.5 Cup

- -

白砂糖

ココア

薄力粉

甘いチョコレート

生クリーム

ジャム

    CAKE

  • Preheat the oven at 180。 C. Butter and cover with wax paper two 20 cm round cake pans (with removable button). Butter the wax paper.
  • Separate 7 eggs putting the yolks in a large bowl, add the last egg whole. Add 45 ml (3 Tbs) of sugar and mix for 3 to 4 minutes or until thick (use an electric mixer). Add the COCOA and mix with a spatula.
  • In another bowl mix the egg white until firm and add the rest of the sugar. Add the egg white mix to the yolk mix.
  • Add the sifted flour and mix with a spatula. Pour the mix equally in the cake pans. Bake for 30 minutes or until cook.
  • ICING

  • Melt the chocolate and let it cool down.
  • Whip the cream until firm. Set a few tablespoons aside. Add the chocolate and mix with a spatula.
  • Cover the first cake with the jam and some icing. Place the other cake on top. Cover the cake with the icing (Top and side). Grate a small quantity of cold chocolate and place it on the cake side.
  • Use the saved white whipped cream as a decoration on top of the cake.
ケーキ
  • オーブンを180 度に温めておく。2個の20cmの丸いケーキ型(底の取り外せるもの)にクッキングペーパーをしき、バターを塗る。
  • 大きなボールに7個の卵の黄身を分け入れ、最後の卵は全部入れる。45mlの砂糖を加え、3分から4分混ぜる。または、ミキサーをつかって固くなるまで混ぜる。ココアを加え、スパチュラで混ぜる。
  • 別のボールで卵の白身を固くなるまで混ぜ、のこりの砂糖を加える。卵の白身を黄身に加える。 
  • ふるいいにかけた小麦粉を加え、スパチュラで混ぜる。ケーキ型に混ぜたものを平等に入れる。30分間 あるいは、焼けるまで焼く。
  • アイシング

  • チョコレートを溶かし、冷ましておく。
  • クリームを固くなるまでホイップする。少しだけ、テーブルスプーンで別にしておく。チョコレートを加え、スパチュラで混ぜる。
  • ケーキにジャムといくらかかのアイシングを塗る。上にもう1つのケーキをのせる。ケーキの上と横にアイシングを塗る。冷たいチョコレートをすりおろし、ケーキの側面にかける。
  • ケーキの上に飾り付けとして白いホイップクリームを使う。
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