English日本語 D11J

CINNAMON ROLLS

16個分

YEAST

WATER (Warm)

MILK (Warm)

SUGAR (White)

SALT

FLOUR

BUTTER

RAISINS

EGG

MARGARINE

SUGAR (Brown)

VANILLA

SUGAR (Icing)

CINNAMON

15 cc

100 ml

250 ml

15 cc

5 cc

630 gr

30 gr

75 gr

2

45 gr

100 gr

2.5 ml

45 cc

20 cc

1 Tbs

1/2 Cup

- -

1 Tbs

1 Tsp

- -

2 Tbs

- -

Large

- -

- -

1/2 Tsp

3 Tbs

4 Tsp

イースト

ぬるま湯

牛乳(ひとはだにあたためる)

白砂糖

強力粉

バター

レーズン

マーガリン

ブラウンシュガー

バニラエッセンス

粉砂糖

シナモン

  • Mix the white sugar and yeast in the warm water and let it rise 10 minutes
  • Pour the yeast mix and the milk into a bowl with half of the flour, mix well and let rise for 20 minutes in a warm place
  • Add the butter (warm), the eggs, the salt, 1 tsp of cinnamon the raisins and some flour. Mix a little then pour it on the working table and knead, adding the rest of the flour.
  • Mix the margarine, brown sugar and the rest of the cinnamon.
  • Roll the dough into a 30cm by 15 cm rectangle. Spread the sugar mix on top.
  • Form a roll lenghtwise and cut it into 16 small rolls
  • Put the rolls into a buttered oven pan and let them rise for 30 minutes
  • Bake at 180。C for 20 to 25 minutes.
  • Mix the icing sugar, vanilla and some warm water together and when you take the rolls out of the oven, glace them with this mix.
  • Note

    This is a typical American sweet. One of the favorite for breakfast or at the coffee break.

  • ぬるま湯の中に、白砂糖とイーストを入れ10分間そのままにし、発酵させる。
  • 半量の小麦粉と発酵させたイーストと牛乳をボウルに入れよく混ぜて、20分暖かい場所に置き、再び発酵させる。
  • 室温に置いたバター、卵、塩、小さじ1のシナモン、レーズン、少量の小麦粉を加える。 少し混ぜて、こねる台の上に置き、残りの小麦粉を加えこねる。
  • 別のボールに、マーガリン、ブラウンシュガー、残りのシナモンを入れ、混ぜる。
  • 生地を縦15cm、横30cmの長方形に延ばす。 その上に、マーガリン、シナモン、ブラウンシュガーを混ぜたものを塗る。 それを縦方向にくるくると巻いて、ロール状にし、16ケに切りわける。
  • 耐熱容器にバターを塗り、切り口を上にして並べ、30分そのままにして発酵させる。
  • 180℃のオーブンで20分〜25分焼く。
  • 焼き上がったら、粉砂糖、バニラエッセンス、少量のぬるま湯を混ぜたものを上からかける。
  • Note

    アメリカの代表的なお菓子です。朝食やお茶の時間にどうぞ。

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