English/日本語 D12J

2 or 6 small round cakes

CAKE FLOUR

BAKING POWDER

BAKING SODA

SALT

CINNAMON

GINGER

HONEY

EGG

MILK

COCONUT

300 gr

7.5 cc

2.5 cc

2.5 cc

2.5 cc

5 cc

150 gr

1

250 ml

75 gr

- -

1.5 Tsp

1/2 Tsp

1/2 Tsp

1/2 Tsp

1 Tsp

- -

Large

- -

- -

薄力粉

ふくらし粉

重曹

シナモン

しょうがのこな

蜂蜜

牛乳

ココナッツ

  • Preheat the oven at 175。C
  • Mix all the ingredients together and beat with an electric mixer for 10 minutes
  • Pour the dough into 2 small bread pans
  • Bake for 35 minutes
  • NOTE

    I also tried to bake this simple cake in small round bowls, sprinkling more coconuts on tops with very pleasant results.

    But do not forget to shorten the baking time ! ! !

  • オーブンを175℃ 度に温めておく
  • 材料をまぜあわせ、10分間ミキサーでまぜあわせる
  • 2つのパン焼き型に生地を流し込む。
  • 35分間焼く。
  • NOTE

    小さなパイレックスボールで焼くこともできます。もっとココナッツをトップにふりかけるときれいです。

    ただし、焼き時間はみじかめに!

    Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp