English/日本語 D14J

1 20 cm round cake

DRY COOKIES

BUTTER

FLOUR

CREAM CHEESE

SUGAR (White)

EGG

VANILLA

LEMON

CREAM

VINEGAR

100 gr

30 gr

10 gr

300 gr

120 gr

3

7.5 ml

1

300 ml

30 ml

- -

2 Tbs

2 Tsp

- -

- -

Large

1.5 Tsp

Medium

1.5 Cup

2 Tbss

クッキー(ハードタイプ)

バター

小麦粉

クリームチーズ

白砂糖

バニラエッセンス

レモン

生クリーム

    CRUST

  • Crumb the cookies (use a blender), mix in the butter and flour. Push firmly the mix in the bottom of the baking pan (circular with a removable bottom)
  • FILLING

  • Preheat the oven at 190。C
  • Mix well the cream cheese (easier to do if at room temperature) with 60 grams of sugar, half the vanilla, the eggs, the lemon rind and juice. This mixture must be smooth and creamy.
  • Pour on top of the crust and bake for 25 minutes.
  • TOPPING

  • Mix the cream with the vinegar to obtain a thick sour cream. Add 60 grams of sugar and the other half of vanilla (3/4 of a Tsp).
  • Pour on top of the filling and bake for 8 to 10 minutes
  • NOTE

    LET REST THE CAKE IN A COLD PLACE FOR 6 HOURS BEFORE EATING

クラスト
  • ブレンダーでくずしたクッキーに、バターと小麦粉を混ぜる。焼き型の底に混ぜたものをしっかり押し付ける。
  • フィリング

  • オーブンを190℃に温める。
  • クリームチーズを60Kの砂糖、バニラエッセンス半分、卵、レモンの皮、レモン汁と一緒に、滑らかになるまでミキサーでよく混ぜる。
  • パイ生地の上に流し込み、25分間焼く
  • トッピング

  • かたい(濃い)サワークリームにするために、クリームに酢を混ぜる。60Kの砂糖とバニラエッセンス半分を加える。
  • フィリングの上に流し込み、8分〜10分焼く。
  • NOTE

    食べる前に6時間寒い場所において休ませる。

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    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

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