English/日本語 D15J

12

EGG YOLK

SUGAR

CHOCOLATE (Bitter)

CREAM

EGG WHITE

3

105 gr

125 gr

300 ml

6

Large

- -

- -

1.5 Cup

Large

卵黄

白砂糖

ビターチョコレート

生クリーム

卵白

  • Slowly melt the Chocolate over warm water
  • Beat the cream until it is almost hard and add 3 Tbs of sugar. Continue mixing until firm. Save about 150 ml for the final decoration
  • Beat the egg whites until firm
  • Beat the egg yolks and 60 grams of sugar. Add the warm chocolate still mixing. Add the cream and mix with a spatula. Add the egg white and carefully mix them.
  • Pour into individual cups and decorate with the whipped cream.
  • Refrigerate before serving.
  • NOTE

    You can use semi-sweet milk-chocolate. If so, reduce the sugar by 60 grams and the cream by 50 ml but increase the chocolate to 200 gr.

  • チョコレートを湯煎してゆっくり溶かす。
  • クリームがだんだん固くなるまでかき混ぜ、3Tbs の砂糖を加える。固くなるまでまぜつずける。最後の飾り付けに150mlぐらい取って置く。
  • 卵の白身を固くなるまでかき混ぜる
  • 卵の黄身と60grの砂糖をかき混ぜる。温かいチョコレートを入れさらに混ぜる。クリームを加え、スパチュラで混ぜる。卵の白身を加え、それらを慎重に混ぜる。
  • 各々のカップにながし込み、ホイップクリームで飾り付ける。
  • 食べる前に冷やす。
  • NOTE

    ビターチョコレートの変わりに、セサミスイートミルクチョコレートを使うことができる。もし、そうすれば、125 grのチョコレートを200grに増やし、砂糖を60gr、クリームを50ml減らす。

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