English/日本語 D16J

8人分

CREAM

VANILLA

ICING SUGAR

CHOCOLATE (Semi-Sweet)

250 ml

2.5 ml

15 cc

60 gr

8

- -

1/2 Tsp

1 Tbs

- -

- -

生クリーム

バニラエッセンス

粉砂糖

甘いチョコレート

シュー

  • Melt the chocolate over warm water
  • Beat the cream with the sugar and vanilla (adding the sugar at the end) and refrigerate
  • Cover the Eclairs with warm Chocolate, let them cool down
  • Cut the Eclair and fill them with the cream
  • チョコレートを湯煎にかけ、溶かす。
  • クリームに砂糖とバニラ(砂糖はあとで加える)を入れ泡たて、冷蔵庫に入れる。
  • 温かいチョコをエクレアにかけ冷ます。
  • エクレアを切り、中にクリームを詰める。
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp