English/日本語 D17J

12

BUTTER

SUGAR (Brown)

EGG

VANILLA

SOUR CREAM

FLOUR (Cake)

BAKING POWDER

BAKING SODA

CARDAMONE (Powder)

SALT

SUGAR (Brown)

WALNUTS (crushed)

CINNAMON

250 gr

150 gr

2

5 ml

225 ml

300 gr

5 cc

5 cc

5 cc

Pinch

15cc

50 gr

5 cc

- -

- -

Large

1 Tsp

- -

- -

1 Tsp

1 Tsp

1 Tsp

- -

1 Tbs

- -

1 Tsp

バター

ブラウンシュガー

バニラエッセンス

サワークリーム

薄力粉

ふくらし粉

重曹

カルダモン

ブラウンシュガー

クルミ

シナモン

  • In a large bowl, mix the butter (it has to be soft but not melted) and sugar until creamy. Add the eggs, one at a time and the vanilla.
  • Mix the dry ingredients together. Add the sour cream and the flour mixture alternately, beginning and ending with flour. Fold in each addition just enough to blend. Donユt beat or otherwise overmix.
  • Preheat the oven at 175。C. Butter a 20 cm round oven pan. Spoon out 1/2 of the dough. Add the nut mixture. Spoon the other half and bake for 1 hour to 1 1/2 hour.
  • Note

    This cake is served as such, without icing, with a good cup of coffee

  • チ大きめのボウルに、バター(溶かさないで柔らかくしておく)と砂糖を入れ、クリーム状になるまで混ぜる 卵を1つずつ入れて混ぜバニラを加える。
  • 粉類を全部混ぜる。バターの混ぜたものにサワークリームと粉類を交互に入れる。ただし、最初と最後は粉になるようにすること。こねたり混ぜすぎないように!
  • オーブンを175℃にしておく。20Bの丸い皿にバターをぬる。生地を半分に分ける。半分を皿にいれその上にナッツミックスをのせる。さらにその上にあと半分の生地を入れ、1時間から1時間半焼く。 
  • NOTE

    このケーキはアイスイングなしで、コーヒーを飲みながらいただく。

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    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

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