English/日本語 D19J

1 Large 20 cm Pie

SUGAR

SALT

CINNAMON

NUTMEG

FLOUR

APPLE

BUTTER

PIE DOUGH

150 gr

2.5 cc

2.5 cc

2.5 cc

30 cc

4 or 5

30 gr

2

- -

1/2 Tsp

1/2 Tsp

1/2 Tsp

2 Tbs

Large

2 Tbs

20 cm

砂糖

シナモン

ナツメグ

強力粉

りんご

バター

パイの皮

  • Preheat the oven at 220。.
  • Prepare the pie dough and lay the button one in the buttered & floured pie pan.
  • Mix the flour, sugar, cinnamon, nutmeg and salt in a large bowl. Peel and cut the apples in large slices and mix them with the sugar mixture, coating them well.
  • Place the apple on the pie crust and distribute the butter (cut in small pieces) on top.
  • Cover with the second pie dough. Do a few incisions on the dough and cover with beaten egg and milk.
  • Bake for 10 minutes and lower the heat (180。) and bake for 30 to 40 more minutes (until golden).
  • オーブンを220℃に温めておく。
  • パイ生地を、バターを塗り粉をふったパイ皿にしく。
  • 大きなボウルに、小麦粉、砂糖、シナモン、ナツメグ、塩を入れる。リンゴの皮をむき大きめにスライスして、粉類に入れる。よく混ぜる。
  • パイクラストにリンゴをおき、小さく切ったバターを上に散らす。
  • もう一枚のパイ生地を上にかぶせる。生地にいくつもの切り込みを入れ、卵と牛乳の溶いたものを上に塗る
  • 10分焼いたら、180℃にして30分〜40分きつね色になるまで焼く。
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