English/日本語 D20J

5 Small cakes (10 cm)

BUTTER

SUGAR

EGG

VANILLA

CAKE FLOUR

BAKING POWDER

CREAM

EGG WHITE

BROWN SUGAR

CANNED FRUIT

75 gr

70 gr

1

5 ml

125 gr

15 cc

125 ml

2

50 gr

400 gr

6 Tbs

- -

Large

1 Tsp

- -

1 Tbs

- -

Large

- -

- -

バター

白砂糖

バニラエッセンス

薄力粉

ふくらし粉

生クリーム

卵白

ブラウンシュガー

缶詰めの果物

  • Preheat the oven at 180。C and butter 5 メPirexモ oven pan (10 cm)
  • Put the soft butter, white sugar, egg and vanilla in a large bowl and beat well for 2 minutes (using an electric mixer).
  • In another bowl beat the egg whites until hard
  • In a third bowl mix the flour and baking powder.
  • Incorporate half of the flour into the egg and sugar mix.
  • Add the cream, mix well and add the other half of the cream mixing again.
  • Add the egg whites and fold in with a spatula.
  • Sprinkle the brown sugar in the buttom of the oven pans and put cover with the fruits. Add the cake dough.
  • Bake for 30 to 40 minutes.
  • オーブンを180℃にしておく。パイレックスの型(10 cm) 5つにバターを塗っておく。
  • 柔らかくしたバターに、砂糖、卵、バニラエッセンスを大きなボウルにいれ、泡立て器で2分間泡立てる。(ミキサーを使う)
  • 他のボウルに卵白をかたく泡立てる。
  • もう一つのボウルには、粉とベイキングパウダーを用意しておく。 ヲ 卵、砂糖のボウルの中に、粉を半分入れる。
  • それにクリームを入れよく混ぜ、もう半分の粉を入れ、また混ぜる。
  • 卵白を入れ、スパチュラで混ぜる。
  • 型のそこに、ブラウンシュガーをパラパラとふり、フルーツをおく。そこにケーキの生地を入れる。
  • 30分から40分焼く。
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