English/日本語 D21J

1 Loaf 20cm X 8cm

EGG

MILK

APPLE

RAISIN

SUGAR

CINNAMON

NUTMEG & CLOVE

VANILLA

BREAD (Dry)

BROWN SUGAR

3

300 ml

150 gr

75 gr

45 cc

10 cc

Pinch

2.5 ml

3

45 cc

Large

1.5 Cup

- -

- -

3 Tbs

2 Tsp

- -

1/2 Tsp

Slices

3 Tbs

牛乳

りんご

レーズン

白砂糖

シナモン

ナツメグ&クローブ

バニラエッセンス

パン粉

ブラウンシュガー

  • Mix the eggs, milk, sugar, seasonning and vanilla together. Add the bread (cut in 1.5 cm cubes) and the raisins. Soak for 30 minutes.
  • Add the sliced apple and put in the pan.
  • Sprinkle with some brown sugar.
  • Bake at 180。 for 40 minutes
  • 卵、牛乳、砂糖、香辛料、バニラエッセンスを混ぜる。そこに、1.5B角に切ったパンとレーズンを加える。30分ほど浸しておく。
  • スライスしたリンゴを加え、オーブン皿に入れる。
  • ブラウンシュガーをふりかける。
  • 180℃で40分焼く。
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp