English/日本語 D22J

20 squares (3cm)

SUGAR

SALT

CREAM

CORN SYRUP

PEANUT BUTTER

VANILLA

400 gr

Pinch

175 ml

30 ml

100 gr

5 ml

- -

- -

- -

2 Tbs

- -

1 Tsp

白砂糖

生クリーム

コーンシロップ

ピーナッツバター

バニラエッセンス

  • Bring to a boil the sugar, salt and cream. Simmer and cook for 3 minutes.
  • Uncover and boil until the mixture reaches 110。C.
  • Let cool down. Mix in the peanut butter and vanilla. Place in a 20cm tray (previously buttered). Press and let rest before cutting in 3 to 4 cm squares.
  • Keep the fudge covered so it wonユt dry.
  • 砂糖、塩、クリームを煮たたせ、弱火にして3分間煮る。
  • 110℃に達するまで煮る。
  • 火からおろし、ピーナッツバターとバニラエッセンスを混ぜる。20Bのトレイにいれる。指で押し、3〜4B四角に切る前に休ませる
  • フワッジを包んでおけば、乾かないでしょう。
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