English/日本語 D22J

30 pieces

CREAM

SUGAR

HONEY

BUTTER

CHOCOLATE (Bitter)

225 ml

275 gr

165 gr

35 gr

300 gr

- -

- -

- -

- -

- -

生クリーム

白砂糖

蜂蜜

バター

ビターチョコレート

  • Boil the cream, sugar and honey, under medium-low heat until it reaches 114。C.
  • Turn off the heat and add the butter and chocolate (grated).
  • Place in a buttered pan and cool down.
  • Before it is cold, cut with a knife.
  • NOTE

    It takes a long time to cool down, about 6 hours.....

  • クリーム、砂糖、蜂蜜を、114℃に達するまで、中火以下で煮る。
  • 火を止め、バターとチョコレートを加える。
  • バターを塗った焼皿に入れて、冷ます。
  • チョコレートが冷たくならないうちにナイフで切る
  • NOTE

    これは、冷めるまでに6時間くらいかかります。

    Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp