English/日本語 D25J

15 Large cookies

BUTTER

ICING SUGAR

FLOUR (Cake)

STARCH

150 gr

100 gr

150 gr

100 gr

- -

- -

- -

- -

バター

粉砂糖

薄力粉

かたくり粉

  • Beat well (5 minutes) the butter and sugar.
  • Sift together the flour and starch.
  • Add it to the butter/sugar and mix gently.
  • Scoop out the dough on a wax paper.
  • Bake for 15 minutes at 200。C
  • バターと砂糖を5分間良くかき混ぜる。
  • 小麦粉とコーンスターチを一緒に振るいにかける。
  • バターと砂糖を混ぜたものにそれを加え、優しく混ぜる
  • クッキングペーパーに生地をすくいだす。
  • 200度で15分間焼く。
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp