English/日本語 D26J

10 muffins

FLOUR (Cake)

BAKING POWDER

SALT

SUGAR

MILK

EGG

BUTTER

280 gr

15 cc

5 cc

30 cc

200 ml

1

60 gr

- -

1 Tbs

1 Tsp

2 Tbs

1 Cup

Large

- -

薄力粉

ふくらし粉

白砂糖

牛乳

バター

  • Preheat the oven at 175。C. Butter the muffin pan.
  • Mix the flour, baking powder, salt and sugar in a large bowl.
  • Add the egg, milk and butter, stirring only enough to dampen the flour; the batter should not be smooth
  • Spoon into the muffin pan.
  • Bake for 20 to 25 minutes
  • オーブンを175℃に温める。マフィンパンにバターを塗る。 ヲ小麦粉、ベーキングパウダー、塩、砂糖を大きなボールの中で混ぜる。
  • 卵、ミルク、バターを加え、柔らかくならないようにただ粉がしめるだけかき混ぜる。
  • マフィンパンに入れる。
  • 20分〜25分間焼く。
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp