English/日本語 D27J

10 muffins

FLOUR (Cake)

BAKING POWDER

BAKING SODA

SALT

THYME

OREGANO

BASIL

EGG

EGG White

YOGURT

OLIVE OIL

HONEY

PARMESAN CHEESE

250 gr

15 cc

5 cc

2.5 cc

5 cc

5 cc

5 cc

2

1

225 ml

30 ml

30 ml

30 cc

- -

1 Tbs

1 Tsp

1/2 Tsp

1 Tsp

1 Tsp

1 Tsp

Large

Large

- -

2 Tbs

2 Tbs

2 Tbs

薄力粉

ふくらし粉

重曹

タイム

オレガノ

バジル

白卵

ヨーグルト

オリーブ油

蜂蜜

パルメザンチーズ

  • Preheat oven to 175 C Lightly oil a 12-hole muffin tin.
  • In a large mixing bowl, combine flour, baking powder, baking soda, herbal salt substitute, oregano, thyme, and basil.
  • In a separate bowl combine eggs, egg white, buttermilk, the 2 tablespoons olive oil, honey, and Parmesan. Mix together the contents of both bowls, stirring briefly, then spoon into prepared muffin cups, filling two thirds full.
  • Bake for 25 minutes. Let cool slightly, then remove from tins.
  • オーブンを175℃に温める。すず製のマフィンパン(12個用)に軽く油を塗る。
  • 大きなボールに小麦粉、ベーキングパウダー、ベーキングソーダ、塩、オレガノ、タイムそしてバジルを混ぜる
  • 別のボールに卵、卵白、ヨーグルト、2Tbsのオリーブオイルそして、パルメゾンチーズを混ぜる。両方のボールの中味を一緒に混ぜ、手早くかき混ぜ、マフィンカップにスプーンで盛り上がるぐらい入れる。
  • 25分間焼く。ちょっと冷まし、型から外す。
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp