English/日本語 D31J

8 small pans or 4 Large

BUTTER

BROWN SUGAR

EGG YOLK

MILK

VANILLA

CAKE FLOUR

BAKING POWDER

SALT

EGG WHITE

RAISINS

WALNUTS

CHERRY

ORANGE (Dry)

LEMON (Dry)

CASHEW

DATES

300 gr

350 gr

8

250 ml

5 cc

600 gr

15 cc

2.5 cc

8

350 gr

350 gr

350 gr

350 gr

350 gr

200 gr

400 gr

- -

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Large

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1 Tsp

- -

2 Tsp

1/2 Tsp

Large

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バター

ブラウンシュガー

卵黄

牛乳

バニラエッセンス

薄力粉

ふくらし粉

卵白

レーズン

クルミ

さくらんぼの

オレンジ(ドライ)

レモン(ドライ)

カシュナッツ

なつめ(ドライ)

  • Mix together raisins, walnuts, cherries, orange (diced) and lemon (diced). Sprinkle with 150 grams of flour.
  • Beat well together (until creamy) the sugar and butter. Add the yegg yolks one at a time. Add the vanilla and the milk.
  • Mix together the flour (less the 150 gr for the fruits), salt and baking powder. Add it to the sugar-butter mixt.
  • Beat the egg whites until firm and gently fold them to the previoux mix.
  • Stuff the dates with the cashews and roll them in extra white sugar.
  • Place in layers in oven pans (buttered and floured) the dough, dates and fruits; beginning and ending with the dough.
  • Bake at 175。C for 1 hour.
  • NOTE

    Put the stuffed dates in the middle layer. Place them lenghtwise.

  • レーズン、ウオールナッツ、チエリー、オレンジ、レモン、をまぜる。150gの小麦粉でまぶす。
  • 砂糖とバターをクリーミーになるまでよく混ぜる。卵の黄身を一度に加える。バニラエッセンスと、ミルクを加える。
  • 小麦粉(フルーツのために150グラムとった残り) 塩、ベーキングパウダーを混ぜる。それをシュガーバターミックスに加える。
  • 卵白をふっくらするまでかき混ぜ、それを先の混ぜたものにゆっくり混ぜる。
  • なつめにカシュナッツを詰め、砂糖をまぶす。
  • バターを塗って、小麦粉をまぶした小さいオーブンパンに生地を薄くのばし、その上になつめ、フルーツをのせる。次は、生地、フルーツとし、最初と最後を生地にする。
  • 175℃で1時間焼く。
  • メモ

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