English/日本語 D32J

24

MOLASSES

SUGAR

BUTTER

MILK

FLOUR

BAKING SODA

SALT

NUTMEG

CINNAMON

CLOVE

GINGER (Powder)

100 ml

50 gr

45 cc

15 ml

280 gr

2.5 cc

2.5 cc

2.5 cc

2.5 cc

2.5 cc

2.5 cc

1/2 Cup

- -

3 Tbs

1 Tbs

- -

1/2 Tsp

1/2 Tsp

1/2 Tsp

1/2 Tsp

1/2 Tsp

1/2 Tsp

糖みつ

砂糖

バター

牛乳

小麦粉

重曹

ナツメグ

シナモン

クローブ

しょうがのこな

  • Preheat the oven at 180。C and butter some cookie pan
  • Heat teh molasses to the boiling point, then add the sugar, butter and milk.
  • Mix the flour with the baking soda, salt, nutmeg, cinnamon, clove and ginger. Add to the first mixture and blend well.
  • Add a few teaspoon of water if too dry
  • Roll and pat out the dough about 1 cm thick
  • Cut into the shape you like and place on the cookie sheet or pan
  • Bake for 5 to 7 minutes
  • オーブンを180℃に温め、受け皿にバターを塗っておく。
  • 沸とうするまでモラシスを温め、砂糖、バター、ミルクを加える(1)
  • 小麦粉にタンサン、塩、ナツメグ、シナモン、クローブ、ジンジャーを入れて混ぜる。(1)を加えよく混ぜる。
  • もしパサついたら少量の水を加える。
  • 約1Bの厚さに延ばす。
  • 好きな形に切り受け皿にのせる。。
  • 5分〜7分焼く。 
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp