English/日本語 D33J

20

ALMOND (Sliced)

SUGAR (White)

HONEY

CREAM

CHOCOLATE (Sweet)

150 gr

125 gr

60 gr

75 gr

200 gr

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アーモンドスライス

白砂糖

蜂蜜

生クリーム

甘いチョコレート

  • Preheat the oven at 200 C
  • In a small heavy buttom pot bring the sugar, honey and cream to a boil. Cook at low heat (without mixing too much) to 100 C.
  • Pour the sugar mix on the almond and place on a flat oven tray (30cm X 25cm) on which you placed a waxed paper.
  • Bake for 10 minutes or until the candies are golden.
  • Soon after the candies are out of the oven, take the waxed paper out and cut in small pieces. Cool down
  • Melt the chocolate over hot water. Dip the cold candies in the chocolate and cool down
  • オーブンを200℃に温めておく。
  • 小さな厚手の鍋に砂糖、蜂蜜、生クリームを煮立てる。小さな火で100℃になるまで煮る。(混ぜすぎないようにする。)
  • そこにアーモンドスライスを入れ、クッキングペーパーを敷いた平らなオーブン皿にながし込む。
  • 10分間、または、キャンデイがきつね色になるまで焼く。
  • すぐにオーブンからとりだし少し覚ましてから、小さく切る。それをまた冷ます。
  • チョコレートを湯煎にかけ溶かす。冷めたアーモンドキャンデイをチョコレートにちょつと浸し、冷ます。 
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