English/日本語 D34J

48個分

BUTTER

SUGAR (Brown)

EGG

VANILLA

FLOUR

BAKING SODA

SALT

ALMOND POWDER

CHOCOLATE CHIPS

150 gr

150 gr

1

5

200 gr

2.5 cc

Pinch

50 gr

150 gr

- -

- -

Large

Drops

- -

1/2 Tsp

- -

- -

- -

バター

ブラウンシュガー

バニラエッセンス

小麦粉

重曹

アーモンドパウダー

チョコレートチップ

  • Preheat the oven at 190 C
  • Mix well the butter and sugar together (it should be really creamy). Add the egg and the vanilla.
  • Mix the flour with the baking soda and salt. Add the almond powder.
  • Add the flour mix to the butter/sugar one.
  • Add most of the chocolate chips. Scoop out on a cookie sheet and sprinkle with the chocolate chips left (2 or 3 for each cookie)
  • Bake for 10 minutes
  • オーブンを190℃に温める。
  • バターと砂糖をクリーミーになるまで、よく混ぜる 卵とバニラを加える。
  • 粉と重曹と塩を混ぜる。アーモンドパウダーを入れる。
  • 粉類をバターの混ぜたものの中に入れる。
  • ほとんどのチョコレートチップスをくわえる。生地をクッキングシートの上にスプーンで取り出し、それぞれのクッキーにチョコレートチップスをふりかける。
  • 10分間焼く。
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp