English/日本語 D39J

5

EGG

SUGAR

MILK

OIL

LEMON JUICE

FLOUR

BAKING POWDER

SALT

OIL (Frying)

BANANA

ICING SUGAR

1

2.5 cc

75 ml

2.5 cc

2.5 cc

70 gr

2.5 cc

Pinch

- -

2

To Taste

Large

1/2 Tsp

- -

1/2 Tsp

1/2 Tsp

- -

1/2 Tsp

- -

- -

Large

- -

砂糖

牛乳

サラダ油

レモンジュース

小麦粉

ふくらし粉

サラダ油

バナナ

粉砂糖

  • Beat the egg in a small bowl and add the sugar, milk, oil and lemon juice. Mix well and add the flour, baking powder and salt. Mix well again
  • Refrigerate for 1 hour.
  • Cut the bananas in 2 cm thick slices.
  • Dip the banana pieces in the batter and fry until golden on one side. Turn over to fry on the other side.
  • Keep and serve warm covered with icing sugar.
  • 小さなボールに卵を割入れ、砂糖、牛乳、オイル、レモンジュースを加える。よく混ぜ、小麦粉、ベイキングパウダー、塩を入れ、またよく混ぜる。
  • 冷蔵庫で1時間冷やす。
  • バナナを2Bくらいに切る。
  • 冷蔵庫から出し、バナナをそれにつけ、片側がきつね色になるまで揚げる。ひっくりかえして、もう片側もきつね色になるまで揚げる。
  • 熱いうちに粉砂糖をまぶす。
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

    francois@takenet.or.jp