English/日本語 D40J

24 Cookies

BUTTER

SUGAR

EGG

VANILLA

CREAM / MILK

FLOUR

SALT

BAKING POWDER

ALMOND (Sliced)

CINNAMON

CLOVE

NUTMEG

LEMON RIND

150 gr

150 gr

1

2,5 cc

15 ml

175 gr

Pinch

1.25 cc

40 gr

2.5 cc

2.5 cc

2.5 cc

2.5 cc

- -

- -

Large

1/2 Tsp

1Tbs

- -

- -

1/4 Tsp

- -

1/2 Tsp

1/2 Tsp

1/2 Tsp

1/2 Tsp

バター

砂糖

バニラエッセンス

生クリーム/牛乳

小麦粉

ベイキングパウダー

アーモンドスライス

シナモン

クローブ

ナツメグ

レモンの皮

  • Melt the butter and mix with a hand mixer with the sugar until smooth.
  • Add the egg, vanilla and cream and beat well
  • Mix the dry ingredients together and pour into the sugar mix
  • Add the lemon rind and scoop on cookie sheets
  • Bake for 10 minutes at 180 C
  • バターを溶かし、そこに砂糖を入れなめらかになるまで、ハンドミキサーで練る。(1)
  • 卵、バニラエッセンス、クリームを(1)に入れ、よく混ぜる。(2)
  • 粉類を全部混ぜ、(2)の中に入れる。
  • そこにレモンの皮のすりおろしを入れ、スプーンでクッキングシートに並べる。
  • 180℃で10分位焼く。
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