English/日本語 D41J

2 cakes (20 cm)

COCOA

CAKE FLOUR

BAKING POWDER

SALT

BUTTER

SUGAR

EGG

CHOCOLATE

MILK

ORANGE BRANDY

IRISH CREAM

COFEE LIQUEUR

30 ml

275 gr

5 ml

Pinch

125 gr

125 gr

2

80 gr

80 ml

30 ml

30 ml

30 ml

2 Tbs

- -

1 Tsp

- -

- -

- -

Large

- -

- -

2 Tbs

2 Tbs

2 Tbs

ココア

薄力粉

ふくらし粉

バター

白砂糖

チョコレート

牛乳

オレンジブランデー

アイリッシュクリーム

コーヒーリカー

  • Sieve the flour with the baking powder, cocoa and salt. Do it 3 times....
  • Beat the sugar and butter until creamy. Add the eggs, one at a time.
  • Mix together the milk and liqueurs.
  • Alternatively add the flour and liquid to the butter mixture in three steps. Mix gently.
  • Pour in two buttered 20 cm round cake pans.
  • Bake for 35 to 40 minutes in a preheat oven at 180 C.
  • Let cool down 10 minutes.
  • Cover the cakes with the Torte Icing
  • ベーキングパウダーとココアと塩と小麦粉を、ふるいにかける。(3回ほど)(1)
  • 砂糖とバターをクリーミーになるまで混ぜる。卵を1つずつ加える。(2)
  • 牛乳とリキュールを(2)に混ぜる。(3)
  • (1)と(3)を交互に3回くらいに分けて混ぜる
  • 20cmのケーキ型に入れる。
  • 180℃のオーブンで35分〜40分焼く。
  • 10分ほど冷ます。
  • トルテアイシング(D42)で飾る。
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