English/日本語 D42J

CHOCOLATE TORTE ICING

for 2 cakes (20 cm)

CHOCOLATE

IRISH CREAM

ORANGE LIQUEUR

COFFEE LIQUEUR

BUTTER

EGG YOLK

ICING SUGAR

85 gr

30 ml

30 ml

30 ml

5 ml

2

250 gr

- -

2 Tbs

2 Tbs

2 Tbs

1 Tsp

Large

2 Cups

チョコレート セミスイート

アイリッシュクリーム

オレンジリキュール

コーヒーリキュール

バター

卵黄

粉砂糖

  • Melt the chocolate with the liqueurs and the butter in a small bowl over hot water.
  • Add the egg yolks, beating with a whisk, and continue to cook until thick.
  • Place in a blender and beat well with the sugar.
  • 溶かしたチョコレートにリキュールとバターを入れ湯煎にかける。
  • 卵黄を加え泡たて器で混ぜる。ドロッとなるまで続ける。
  • ブレンダーに入れ、砂糖と一緒によく混ぜる。。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

francois@takenet.or.jp