English/日本語 D43J

LEMON MERINGUE PIE

1 Pie 20 cm

COOKED PIE CRUST

SUGAR

STARCH

BOILING WATER

EGGS

LEMON JUICE

LEMON PEEL

BUTTER

1

250 gr

65 gr

400 ml

3

80 ml

5 cc

15 ml

20 cm

- -

- -

2 Cups

Large

- -

1 Tsp

1 Tbs

パイクラフト

砂糖

片栗粉

レモンジュース

レモンの皮

バター

  • Mix 225 gr of sugar with the starch and add the hot water. Mix well and cook at medium heat until thick.
  • Turn off the heat and add the egg yolks, one at a time. Cook again for 2 minutes. Add the lemon juice and peel and the butter.
  • Let cool down and place on the pie crust.
  • Beat the egg whites with 25 gr of sugar and place them on the pie.
  • Bake very briefly (about 2 or 3 minutes) in a very hot oven or under the grill until golden.
  • Refrigerate before serving
  • 225gの砂糖と片栗粉を混ぜ、そのなかにお湯を入れる。よく混ぜ中火でドロッとするまで煮る。
  • 火を切ってから卵黄を加える。(1つずつ入れる) また火をつけ2分したら、レモンジユースとレモンの皮とバターを入れる。
  • 冷やしてから、パイクラフトの上にながしこむ。(1)
  • 卵白に25gの砂糖を入れ、泡立てて、(1)の上にのせる
  • 卵白が少しきつね色になるまで、高温のオーブンかグリルの下でで2、3分焼く。
  • 冷蔵庫で冷やしていただく。

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