English/日本語 D45J

BISCUIT JOCONDE

1 Cake (25cm X 30cm)

ALMOND POWDER

SUGAR

FLOUR

EGG

BUTTER

EGG WHITE

SUGAR

125 gr

125 gr

30 gr

150 gr

25 gr

110 gr

20 gr

- -

- -

- -

- -

- -

- -

- -

アーモンドパウダー

砂糖

小麦粉

バター

卵白

砂糖

  • Preheat the oven at 250 C
  • Beat the almond powder, sugar, flour and eggs for 15 minutes
  • Beat the egg whites with the 20 gr of sugar and incorporate to the first mix.
  • Add the melted butter (it has to be at room temperture.
  • Place in an oven tray (with a waxed paper) and bake 7 minutes
  • オーブンを250℃にしておく。
  • アーモンドパウダー、砂糖、小麦粉、卵を15分間 ハンドミキサーで混ぜる。(1)
  • 卵白に20gの砂糖を入れて泡立て(1)と混ぜる
  • 室温に戻したバターを加える。
  • クッキングペーパーをしいた、オーブン皿に入れ、7分焼く。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

francois@takenet.or.jp