English/日本語 E01J

QUICHE LORAINE

6人分

EGG

MILK

FLOUR

HAM

CHEESE

MUSTARD (dry)

SALT & PEPPER

PAPRIKA

PIE CRUST

3

50 ml

15 cc

70 gr

50 gr

5 cc

-

-

1

Large

- -

1 Tbs

- -

- -

1 Tsp

To Taste

- -

- -

たまご

牛乳

強力粉

ハム

チーズ

マスタード

塩 こしょう

パプリカ

パイ生地

  • Prepare the crust and lay it in a 20 cm pie plate
  • Spread the ham (cut in small cubes) on the crust
  • In a large bowl (or a blender) mix together the egg, milk, flour, mustard, salt and pepper
  • Pour the mix on the ham
  • Spread the cheese on top and sprinkle with some paprika
  • Bake at 200 C for 40 minutes
  • Note

    A very easy way to prepare an attractive meal. The quiche gains to be served with the "Simple Tomato sauce".

  • パイ生地を用意し、20cmのパイ皿にしく。
  • 生地の上に、ハム(小さい細の目切り)を広げる。 
  • 大きなボールに、卵、牛乳、小麦粉、マスタード、塩、コショウを混ぜる。  
  • 混ぜたものを、ハムの上に流し込む。
  • 上にチーズを散らし、パプリカを少々ふる。
  • 200。Cの天火で40分焼く。
  • Note

    簡単につくれる、とてもおいしい料理です。シンプルトマトソースをそえていただくと、よりおいしいでしょう。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp