English/日本語 E02J

QUICHE LORAINE

4人分

EGG

HAM

BREAD

4

4

4

-

Large

Slice

Slice

-

ハム 食

パン

ホランデーズソース

  • Boil some water in a pot and add some salt and a little vinegar.
  • Put in the eggs, one at a time (making sure the water is boiling before inserting them)
  • Boil for 4 minutes
  • Toast the bread
  • Place a slice of ham on each toast and one egg. Add some "Hollandaise".
  • Put the eggs under the grill (keeping the door open) until the sauce is slightly golden.
  • 鍋に水を入れて沸かし、塩と酢少々を入れる。
  • その中に卵を割入れる。(1つ入れて、沸騰したらまた1つ入れる)
  • 4分ボイルする。
  • パンを焼く。
  • トーストの上にハムをのせ、そのうえに卵を置く、オランデーズソースをかける。
  • グリルのドアを開けたまま、ソースが黄金色になるまで焼く。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp