English/日本語 E04J

UOVA AL TEGAME

4人分

ONION

GARLIC

OLIVE OIL

TOMATO

OREGANO

EGG

PARMESAN

SALT & PEPPER

1

1

30 ml

400 gr

Pinch

4

25 gr

To Taste

Small

Sm Clove

2 Tbs

2 Large

- -

Large

- -

- -

たまねぎ

にんにく

オリーブ油

トマト

オレガノ

パルメザンチーズ

塩&こしょう

  • Preheat the oven at 200 C
  • Warm up the oil in a skillet and saute the minced onion and crushed garlic.
  • Peel and cut the tomatoes in small cubes. Add them to the onion/garlic with salt, pepper and oregano and cook at high heat until thick.
  • Place the mix into small buttered oven dishes.
  • Carefully break the eggs on top and bake until the white is cooked. The yolk should stay liquid. Sprinkle with the parmesan cheese and serve warm.
  • NOTE

    Easy and quite "attractive". Serving eggs can be pleasant and excellent. For a good change at lunch time..... just try it!!!

  • オーブンを200℃に温めておく。
  • フライパンにオイルを温め、刻んだタマネギ、つぶしたニンニクを炒める。
  • 皮をむいて、小さな四角にトマトを切る。タマネギ、ニンニク、塩、こしょう、オレガノに加え、強火で煮つまるまで煮る。
  • バターを塗ったオーブン皿に煮たものを入れる。
  • その上に、卵を気をつけて割入れ、卵白が焼けるまで、焼く。卵黄は、柔らかいままにする。パルメザンチーズを振りかけ、温かいものを出す。
  • メモ

    簡単で、素早くできてきれいです。卵をとってもおしゃれにお料理できます。昼食にお試しください。

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