English/日本語 F04J

SALMON MOUSSE

8 人分

SALMON

FISH STOCK

GELATIN

MAYONNAISE

CELERY

OLIVE

LEMON JUICE

CREAM (Whipping)

PAPRIKA

SALT

190 gr

125 ml

20 gr

250 ml

80 gr

45 ml

15 ml

200 ml

5 cc

To Taste

1 can

- -

4 Packs

- -

1 Stick

3 Tbs

1 Tbs

1 Cup

1 Tsp

- -

フィッシュブイヨンスープ

ゼラチン

マヨネーズ

セロリ

オリーブ

レモン汁

生クリーム

パプリカ

  • Cut the celery in small dices and chop the olives.
  • Prepare the gelatin by boiling it (at low heat) in the fish stock for 10 minutes
  • Add the mayonnaise, salmon and remaining ingredients
  • Place into a mould and put it in the refrigerator for 2 hours, or until it has hardened.
  • セロリを小さいサイコロ状にきり、オリーブをみじん切りにする。
  • ゼラチンをフィシュブイヨンに加え、10分間弱火にかけて、溶かす。
  • マヨネーズ、鮭、残りの材料を加える。
  • 型にいれ、2時間ぐらい、かたくなるまで冷蔵庫で冷やす。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp