English/日本語 F05J

STUFFED TUNA

4 人分

TUNA

CHINESE CABBAGE

SMOKED SALMON

SALT & BLACK PEPPER

GREEN ONION

FISH STOCK

CARROT

CELERY

ONION

250 gr

4

40 gr

To Taste

30 cc

200 ml

1

1

1

- -

Leaves

- -

- -

2 Tbs

1 Cup

Large

Stalk

Medium

まぐろ

白菜

スモークサーモン

塩、黒こしょう

細ねぎ

フィッシュブイヨン

にんじん

セロリ

たまねぎ

  • Boil the chinese cabbage leaves in salted water for 5 minutes. Cool them down under cold water and dry them.
  • Preheat the oven at 200。.
  • Cut the tuna in 4 slices (about 3 cm thick).
  • Cut in the middle to form a pouch and insert 10 grams of smoked salmon. Slightly sprinkle with pepper & salt and roll into one of the cabbage leaf.
  • Place the tuna in a greased oven dish and add 50 ml of fish stock with the green onion. Cover with the lid or a foil paper and bake for 15 minutes.
  • Cut the vegetables in thin thongs and boil them in the remaining fish stock for 5 minutes (they have to be hard).
  • For serving place the fish on top of the vegetables.
  • 白菜を塩を加えた水で5分間ゆでる. ゆであがったら水にとり、さまして水気を拭きとる。
  • オーブンを200℃に温めておく。
  • まぐろを4枚に切る。(3Bの厚さくらい)
  • まん中に小袋状に切れ目を入れ、中に10Kのスモークサーモンを入れる。塩、コショーを少しふり、白菜の葉で包む。
  • 油を塗った耐熱皿に入れ、フィッシュブイヨンを50mlと細ねぎを入れる。アルミホイルでふたをして15分焼く。
  • 野菜を細長く切り、残りのフィッシュブイヨンで、5分間煮る。(固めに)
  • 野菜をしいた上に、盛り付ける。

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