English/日本語 F07J

ALMOND ROULADE

6 人分

EGG

BROWN SUGAR

SALT

ALMOND POWDER

FILLING ..... SHRIMP (Cooked)

MAYONNAISE

PARSLEY (Fresh)

CAPERS

SWEET PICKLES

SALT & PEPPER

3

25 gr

2.5 cc

125 gr

75 gr

200 ml

15 cc

15 cc

15 cc

To Taste

Large

- -

1/2 Tsp

- -

- -

1 Cup

1 Tbs

1 Tbs

1 Tbs

- -

ブラウンシュガー

アーモンドパウダー

えび(ゆでたもの).....フイリング

マヨネーズ

パセリ

ケイパー

ピクルス(スイート)

塩、こしょう

  • To prepare the CAKE separate the eggs and beat the yolks (using a mixer) in a warm bowl for 5 minutes. Add the brown sugar and salt and beat for 7 more minutes.
  • Beat the whites until hard and add them to the yolk mix. Add the almond powder and mix well.
  • Place a wax paper in a flat oven pan (25cm X 28cm) and pour in the mix. Bake in the oven at 180。 for 15 minutes.
  • Take the wax paper out and cool down the cake.
  • For the FILLING mix all the ingredients together.
  • Place enough filling on the cold cake and roll carefully.
  • Slice and serve on letuce and tomatoes.
  • ケーキ> ヲ 卵を黄身と白身に分け、黄身を湯煎にしたボウルで 5分間泡立てる。それに、ブラウンシュガー、塩を入れ もう7分泡立てる。(1)
  • 白身をかたく泡立て、(1)に加える。アーモンドパウダーを加え、よく混ぜ生地をつくる。
  • オーブン皿にクッキングペーパーをしき、そこへ生地を流し込む。180℃で15分焼く。
  • 焼き上がったら、クッキングペーパーをはがし、冷ます。
  • フイリング> ヲ 材料を全部混ぜ中身のサラダをつくる。
  • ケーキが冷めたら、サラダをたっぷり置き、ていねいに巻く。
  • スライスしてレタス、トマトと一緒に盛り付ける。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp