English/日本語 F09J

CABILLAUD BRAISE AU FOUR

4 人分

COD FISH

LEMON JUICE

PEPPER

BUTTER

ONION

GREEN PEPPER

CELERY

TOMATO

BASIL

PARSLEY (Fresh)

4

20 ml

To Taste

15 gr

1

2

2

6

2.5 cc

To Taste

Lg Slices

4 Tsp

- -

- -

Medium

- -

Stacks

Large

1 Tsp

- -

鱈(たら)

レモンジュース

こしょう

バター

たまねぎ

ピーマン

セロリ

トマト

バジル

パセリ

  • Preheat the oven at 180 C
  • Place the fish in an oven tray and pour on the lemon juice with plenty of pepper. Let stand for 30 minutes.
  • Boil and peel the tomatoes then dice them.
  • Melt the butter in an heavy buttom pot and saute the choped onion, the diced celery and the green pepper (diced). Cook for 2 to 3 minutes. Add the tomatoes and basil. Bring to a boil and cook (covered) for 15 minutes.
  • Cover the fish with the tomato sauce. Cover the dish with aluminium foil and bake for 30 minutes.
  • オーブンを180℃に温めておく。
  • オーブン皿に魚を並べ、レモン汁とこしょうをかける。30分ほどそのままにしておく。
  • トマトを湯剥きし、適当に切る。
  • 厚手の鍋にバターを溶かし、みじん切り玉葱、小さく切ったセロリとピーマンを炒める。2、3分したらトマトとバジルを入れる。沸騰してから、15分煮る。
  • トマトソースを魚の上にかける。アルミホイルを上にかぶせて、オーブンで30分焼く。

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