English/日本語 L02J

1 Cup (200 ml)

GARLIC

EGG YOLK

OLIVE OIL

SALAD OIL

SALT & PEPPER

LEMON JUICE

TABASCO

1

2

100 ml

60 ml

To Taste

15 ml

2

Clove

Large

1/2 Cup

4 Tbs

- -

1 Tbs

Drops

にんにく

卵黄

オリーブオイル

サラダ油

塩、こしょう

レモン汁

タバスコ

  • In a small bowl, mix well the egg yolks and the crunched garlic. Very slowly add the oil while mixing.
  • Add the other ingredients
  • 小さいボウルに卵黄とおろしたにんにくを入れる。まぜながら、ゆっくりとオリーブオイル、サラダ油を加える。
  • ほかの材料を全部入れ、混ぜる。
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

    francois@takenet.or.jp