English/日本語 L04J

4人分

MAYONNAISE

CREAM (Whipping)

PARSLEY(Fresh)

CARROT

LETTUCE

ALMOND (Sliced)

TABASCO

LEMON JUICE

SALT & PEPPER

45 ml

30 ml

15 cc

4

1

25 gr

5

5

---

3 Tbs

2 Tbs

1 Tbs

Regular

Small

---

Drops

Drops

To Taste

マヨネーズ

生クリーム

パセリ

人参

レタス

アーモンドスライス

タバスコ

レモンジュース

塩&胡椒

  • Peel the carrots and cut them in small strips. Boil them until tender.
  • Roast the almond in a teflon-coated frying pan (no oil needed). Set aside.
  • In a large bowl, mix the mayonnaise, whipping cream, parsley (chopped), Tabasco and lemon juice together. Add salt and pepper
  • Add the carrots and mix gently
  • Place the lettuce leaves in 6 serving plates. Put the carrot mix on them and sprinkle with the almonds
  • Note

    Using your own mayonnaise will bring that personal touch, your signature....

  • にんじんの皮をむき、縦に切って柔らかくなるまでゆでる。  
  • テフロン加工のフライパンで、アーモンドをいる。(オイルを使わない)  
  • ボールにマヨネーズ、ホイッピングクリーム、細かく切ったパセリ、タバスコ、レモンジュースを一緒に混ぜ、塩、こしょうを加える。  
  • にんじんを加え、静かに混ぜる。
  • 6枚の皿に、レタスの葉をしき、あえたにんじんを置く。 そしてアーモンドをふりかける。
  • Note

    あなたのオリジナルのマヨネーズを使うと、また違った味が楽しめるでしょう。

    Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

    francois@takenet.or.jp