English/日本語 L05J

TOMATE & CREVETTE REMOULADE

4人分

TOMATO

SHRIMPS

CELERY

GREEN ONION

GREEN PEPPER

DIJON MUSTARD

PARSLEY (Fresh)

WINE VINEGAR

OLIVE OIL

LEMON JUICE

CHILI SAUCE(Hot)

PEPPER

PAPRIKA

4

300 gr

1/2

4

1

15 ml

30 ml

30 ml

45 ml

1/2

15 ml

- -

5 cc

Regular

- -

Stick

- -

- -

1 Tbs

2 Tbs

2 Tbs

3 Tbs

Lemon

1 Tbs

To Taste

1 Tsp

トマト

えび

セロリ

ねぎ

ピーマン

デイジョンマスタード

パセリ

ワインビネガー

オリーブ油

レモンジュース

チリソース

こしょう

パプリカ

  • Boil the shrimps then chop them
  • Empty the tomatoes and add salt and pepper
  • Place the shrimps, diced celery, chopped green onion and green pepper in a bowl. Add salt and pepper
  • Mix the mustard, chili sauce and parsley in another bowl. Add the paprika and the vinegar, mixing with a whisk. Slowly add the oil still mixing with the whisk
  • Add to the shrimp mix and mix. Add the lemon juice
  • Stuff the tomatoes
  • えびをゆでて切る。
  • トマトの中味をくりぬき、塩とペッパーを加える。
  • ボウルにえび、四角く切ったセロリ、小さく切ったねぎ、ピーマンを入れる。塩こしょうをする
  • マスタード、チリソースとパセリを別のボウルに入れる。それにパブリカ、ワインビネガーを入れ、かき混ぜる。混ぜながらゆっくりオリーブオイルを加える
  • それをえびのボウルにいれ混ぜる。そしてレモン汁を入れる。
  • それをトマトに詰める。
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

    francois@takenet.or.jp