English/日本語 L06J

POTATO & SALAMI SALAD

6人分

POTATTO

GARLIC

WINE VINEGAR

OLIVE OIL

SALAMI

RED ONION

GREEN ONION

PARSLEY(Fresh)

GREEN PEPPER

SALT AND PEPPER

3

2

30 ml

90 ml

40 gr

60 ml

4

15 ml

2

To Taste

Medium

Cloves

2 Tbs

6 Tbs

- -

4 Tbs

- -

1 Tbs

Small

- -

じゃがいも

にんにく

ワインビネガー

オリーブオイル

サラミ

紫たまねぎ

万能ねぎ

パセリ

ピーマン

塩、こしょう

  • Boil the potatoes with the skin. Peel them and cut them in slices
  • Cut the salami in slices then lengthwise
  • Put the crushed garlic in a bowl, add the vinegar, oil, salt and pepper and whip for 1 minute
  • Place the potatoes in a bowl and add the remaining ingredients mixing gently. Add the vinegar-oil mix and let it stand 15 minutes.
  • じゃがいもは皮つきのまま茹でる。茹であがったら皮をむいて5ミリ厚に切る。
  • サラミを細長く切る。
  • つぶしたにんにくをボウルにいれ、ワインビネガー、オリーブオイル、塩、こしょうを加えて、 1分間泡立てドレッシングをつくる。
  • ボウルにじゃがいもと、その他の材料を入れて静かに混ぜる。ドレッシングであえて、 15分置く。
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

    francois@takenet.or.jp