English/日本語 L07J

TURKISH STYLE CUCUMBER SALAD

4人分

CUCUMBER

YOGURT

LEMON

CHIVE

MINT (Fresh)

SUGAR

PARSLEY (Fresh)

SALT & PEPPER

PAPRIKA

4

300 ml

1/2

15 cc

5 cc

15 cc

15 cc

To Taste

To Taste

Medium

- -

Regular

1 Tbs

1 Tsp

1 Tbs

1 Tbs

- -

- -

きゅうり

ヨーグルト

レモン

チャイブ

ミント

白砂糖

パセリ

塩&こしょう

パプリカ

  • Slice the cucumbers and mix them with salt, let them stand for 10 minutes and drain the water out
  • In another bowl mix all the other ingredients but the paprika.
  • Add them to the drained cucumbers. Let it stand in the refrigerator for at least one hour.
  • When you serve the salad sprinkle the paprika on top
  • キュウリを輪切りにし、塩をして10分置き、水気を切る。
  • 別のボウルにパブリカ以外の材料を混ぜる。(1)
  • キュウリに(1)を合わせ、冷蔵庫で少なくとも1時間ねかせる。 
  • テーブルに出すときに、上にパブリカを少しふる。
  • Recipe List

    日本語

    Recipe List

    English

    Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

    francois@takenet.or.jp