English/日本語 L08J

FRESH TUNA & PASTA SALAD

4人分

TUNA

GREEN BEANS

PASTA (Farfalles)

CHERRY TOMATOES

BLACK OLIVES

ANCHOVY SAUCE

THYME

GARLIC

LEMON JUICE

RED WINE VINEGAR

BLACK PEPPER

OLIVE OIL

500 gr

200 gr

200 gr

200 gr

50 gr

15 ml

2.5 cc

1

30 ml

10 ml

To Taste

125 ml

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1 Tbs

1/2 Tsp

Clove

2 Tbs

2 Tsp

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まぐろ

いんげん

パスタ(ファルファレス)

プチトマト

ブラックオリーブ

アンチョビーソース

タイム

にんにく

レモン汁

赤ワインビネガー

ブラックペッパー

オリーブオイル

  • To prepare the sauce crush the garlic and mix it with the lemon juice, thyme, vinegar, pepper and anchovy sauce. Slowly add the oil and whisk until smoth.
  • Use B.B.Q. Rods or wooden sticks to broch the fish (cut into 2 cm cubes). Place them into a plate and spread some sauce on top. Cover and refrigerate for an hour.
  • Boil the green beans and cook the pasta (Fresh pasta are always better).
  • When the pasta are ready drain and rinse them. Pour some sauce on them and let stand.
  • Grill the fish a few minutes on each side spreading more sauce on them while cooking.
  • Serve in a nest of pasta with the green beans, cherry tomatoes and olive. Pour some more sauce on top of the fish.
  • ニンニクをつぶし、レモン汁、タイム、ビネガー、コショウ、アンチョビソースを加え混ぜあわせる。 ゆっくりとオリーブオイルを加え、あわだて器で滑らかになるまで混ぜる。
  • 2cm角に切ったまぐろをバーベキュー用の串、又は竹串にさし、耐熱容器にならべソースをかける。ふたをして冷蔵庫で1 時間冷やす。
  • いんげんをゆで、ザルにあげる。次にパスタをゆでる。(できれば、フレッシュパスタを使う)
  • パスタがゆであがったら、お湯を切り、流水ですすぐ。それらにソースをかけておく。
  • 魚の表面にソースを塗りながら両面を2、3分焼く。
  • パスタをもりつけた上にまぐろをのせ、いんげん、プチトマト、オリーブを添える。上からソースをかける。 
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