English/日本語 L09J

PARSLEY PASTA SALAD

4人分

PARSLEY (Flat)

PASTA

GREEN ONIONS

PARSLEY

RED WINE VINEGAR

CREAM

SALT & PEPPER

OLIVE OIL

EGGS

1

200 gr

45 cc

15 cc

15 ml

30 ml

To Taste

60 ml

2

String

- -

3 Tbs

1 Tbs

1 Tbs

2 Tbs

- -

4 Tbs

Large

イタリアンパセリ

パスタ

万能ねぎ

パセリ

赤ワインビネガー

生クリーム

塩、こしょう

オリーブオイル

  • Preparing the fresh pasta lay a thin long strip on the table, cover half with water and place some parsley leaves on it (re: ravioli.) fold the strip on the parsley and cut in small square. Place them on a floured towel and let dry for one hour.
  • To prepare the sauce chop the green onions and parsley. Mix it with the vinagar, cream salt and pepper. Slowly add the oil beating with a whisk until firm.
  • Boil the eggs. Cut them in slices.
  • Boil the pasta. Drain and rinse them.
  • Serve on a small plate covered with some sauce, parsley and egg slices
  • フレッシュパスタを薄くのばし、細長い帯状にしてテーブルの上に置く。片側半分に水をぬり、その上にパセリをのせる。パセリを包むようにもう片側のパスタをおり重る。小さい四角に切る。それらを小麦粉をふったタオルにのせ、1時間乾かす。
  • ねぎとパセリをみじん切りにする。それにワインビネガー、生クリームを加え、塩、こしょうで味付けする。ゆっくりとオリーブオイルを加え、なめらかになるまであわだて器でかき混ぜソースをつくる。
  • 卵をゆで、スライスする。
  • パスタをゆで、お湯をきり、流水ですすぐ。
  • パスタを皿にもりつけ、上からソースをかけ、パセリ、ゆで卵のスライスでかざりつける。
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