English/日本語 M02J

4人分

LIVER

ONION

BACON

BUTTER

MUSHROOM

WHITE WINE

SALT & PEPPER

MILK

40 gr

150 gr

75 gr

50 gr

150 gr

150 ml

To Taste

100 ml

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レバー

たまねぎ

ベーコン

バター

きのこ

白ワイン

塩、こしょう

牛乳

  • Clean the liver under cold water and dry it. Place the liver with the milk in a bowl and let stand for 15 minutes and dry it in paper towel.
  • Melt 25 grams of butter in a skillet and saute the onions until soft.
  • Add the mushrooms and cook for 5 minutes. Set aside in a bowl.
  • Put the remaining butter in the same skillet (without washing it), melt it and saute the bacon and the liver. When the meat is almost ready add the wine and cook until all evaporated.
  • Add the vegetables and seasonning then saute for a few minutes.
  • Serve with mashed potatoes and boiled carrots.
  • オ 冷水でレバーを洗い水を切った後、牛乳に15 分間浸しておく。
  • フライパンに25グラムのバターを溶かし、たまねぎが透明になるまで炒める。
  • きのこを加え、5分間炒める。ボールに取り出しておく。
  • フライパン洗わずに残りのバターを入れて溶かし、ベーコンとレバーを火がとおるまで炒める。ほとんど、炒め終るときに、ワインを入れ、ワインが蒸発するまで炒める。
  • 野菜と調味料を加え、数分間炒める。
  • マッシュドポテトとゆでた人参を添える。
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