English/日本語 M05J

6人分

BEEF

TOMATO

PARSLEY

ONION

THYME, BASIL & BAY LEAF

GARLIC

WHITE WINE

SALT & PEPPER

BUTTER

500 gr

3

15 cc

1/2

- -

3

100 ml

- -

- -

- -

Medium

1 Tbs

Medium

- -

Clove

- -

- -

- -

牛肉

トマト

パセリ

たまねぎ

タイム、バジル、月桂樹の葉

にんにく

白ワイン

塩、こしょう

バター

  • Preheat the oven at 225 C
  • Cover the roast with butter and pepper. Place it in the oven and bake for 10 minutes. Add some salt.
  • Bake again (a total of 30 minutes) and turn the roast frequently keeping it cover with its juice.
  • When ready leave the roast on a board and cover with a foil paper.
  • Place the pot (which served to bake the roast) on the stove at high heat. Add the chopped onions and cook for 2 minutes.
  • Add the tomatoes (peeled and cut) and the seasoning, let cook for 7 minutes. Add the garlic and the wine. Let cook until the liquid reduces. Take the bay leaf out.
  • Take the string out of the roast and slice it. Pour the tomato mix on top and serve with saute beets and "pommes de terre en cocotte".
  • Note

    We are talking here about a Japanese size Roast Beef. It should be a small roll (about 5 cm in diameter)

  • オーブンを225℃に熱する。  
  • 肉にバターをぬり、こしょうをふる。耐熱容器にいれ、オーブンで10分焼く。とりだして、塩をふる。
  • 肉に焼き汁がまんべんなくつくように、ときどきひっくり返しながら、もう一度オーブンで焼く。(全部で30分ほ ど)
  • 焼き上がったらまな板の上に肉をとりだし、アルミホイルをかぶせる。
  • 肉を焼いた耐熱容器を強火にかける。みじん切りした玉葱を入れ、2分程炒める。
  • それに皮をむいて切ったトマトを加え、香辛料を入れ、7分煮る。にんにくとワインを入れる。水分が半量になるまで煮つめる。月桂樹の葉を取り出す
  • 肉の糸を取り、スライスする。その上に、ソースをのせ炒めたビーツとpommes de terre cocotte(フライドポテト)を添える。
  • Note

    日本人サイズの小さなローストビーフです。

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