English/日本語 M06J

6人分

CABBAGE

BEEF/PORK (Grinned)

CELERY

RICE (Uncooked)

ONION

OATMEAL

TOMATO (Canned)

TOMATO JUICE

GARLIC

SALT & PEPPER

OREGANO

ALLSPICE

SUGAR (White)

1

300 gr

1/2

75 gr

1

50 gr

400 gr

200 ml

1

To Taste

5 cc

2.5 cc

15 cc

Me dium

- -

Stalk

- -

Medium

- -

- -

1 Cup

Clove

- -

1 Tsp

1/2 Tsp

1 Tbs

キャベツ

合い挽き肉

セロリ

たまねぎ

オートミール

トマトの水煮缶

トマトジュース

にんにく

塩、こしょう

オレガノ

オールスパイス

白砂糖

  • Preheat the oven at 200。 C
  • Mix the meat, chopped celery and 1/2 of the onion with the rice (uncooked), the oatmeal, salt, pepper and allspice.
  • Place the meat mix evenly into 6 large cabbage leaves, roll them and close them with a tooth pick.
  • Place the rolled cabbage in an oven pan.
  • Mix the tomatoes, tomato juice, crushed garlic, sugar, oregano and some salt and pepper.
  • Pour over the rolled cabbage, cover and bake for an hour.
  • オーブンを200℃に温めておく。
  • 肉、みじん切りにしたセロリ、たまねぎ半量、米、オートミール、塩、コショー、オールスパイスをまぜる。
  • 大きめのキャベツの葉6枚に挽肉を6等分して包み、 つまようじでとめる。
  • オーブン用の皿に並べる。
  • トマトの水煮缶、トマトジュース、つぶしニンニク、砂糖、オレガノ、塩、コショー少々を混ぜる。
  • 並べたロールキャベツの上にかけ、フタをして1時間焼く。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp