English/日本語 M07J

1 pie 25 cm

PORK (Grinned)

BEEF (Grinned)

ONION

CINNAMON

SALT & PEPPER

PIE CRUST

600 gr

375 gr

1

2.5 cc

To Taste

1

- -

- -

Large

1/2 Tsp

- -

- -

豚挽き肉

牛挽き肉

たまねぎ

シナモン

塩、こしょう

パイ生地

  • Preheat the oven at 200。
  • Mix all the ingredients and cook at low heat, in a heavy bottom pot until the meat has lost its pink colour
  • Prepare 2 large pie dough and lay one in the pie plate
  • Place the cooked meat on the dough and cover it with the other pie dough.
  • Cut a few hole on the top dough and cover the meat pie with some beaten eggs
  • Bake for 10 minutes then lower the heat at 180。 and bake for 25 to 35 more minutes
  • オーブンを200℃に温めておく。
  • 厚手の鍋に材料を全部入れ、肉の色が変わるまで、弱火でいためる。(1)
  • 2枚の大きいパイ生地を用意して、そのうちの一枚をパイ皿にのせる
  • パイ生地の上に(1)を置き、その上にもう1枚の生地をかぶせる。
  • フォークでパイ生地にいくつか穴を開け、とき卵を塗る。
  • 200℃で10分焼きオ-ブンの扉を開けないで温度を180℃に下げて25分〜35分焼く。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp