English/日本語 M08J

36 Large balls

PORK LEGS

PORK (Grinned)

BEEF (Grinned)

ONION

FLOUR

PARSLEY

GINGER (Powder)

CINNAMON

CLOVE

MUSTARD

SALT

PEPPER

WATER

OIL

6

500 gr

500 gr

2

100 gr

5 cc

2.5 cc

5 cc

2.5 cc

2.5 cc

10 cc

2.5 cc

- -

30 ml

- -

- -

- -

Large

More ++

1 Tsp

1/2 Tsp

1 Tsp

1/2 Tsp

1/2 Tsp

2 Tsp

1/2 Tsp

- -

2 Tbs

豚足 豚挽き肉

牛挽き肉

たまねぎ

強力粉

パセリ

ジンジャー

シナモン

クローブ

マスタード

こしょう

サラダ

  • If the pig legs still have hair, skin off the legs; if not keep the skin on. Boil the legs for 2 hours in enough water to have 3 cups of broth when cooked. You will keep only the liquid .
  • In a large bowl mix all of the remaining ingredients except for the oil. Roll the meat mix into 4 cm balls. Roll them in extra flour.
  • Heat the oil in a large heavy button pot. A few at the same time, saute the meat balls until they are brown. When they have all been in the oil put them together in the pot and add the pig leg broth plus enough water to completely cover the meat balls.
  • Bring to a boil and simmer for one hour.
  • NOTE

    The pigs leg should not be processed

  • 豚足を用意する。もし、まだ毛が残っていたら、皮を取り除くできたとき3カップのスープになるよう、充分な水で2時間煮る。スープだけとっておく。
  • 油を除いた残りの材料を大きなボウルの中で混ぜる。 4cmの大きさのミートボールにする。分量外の粉をまぶす。
  • 大きなフライパンに油を入れあたため、ミートボールがきつね色になるまで炒める。全部炒めあがったら鍋に移す。スープを注ぎいれ、さらにミートボールが完全に隠れるくらいの水を加える。
  • 1時間とろ火でグツグツ煮る。
  • メモ

    豚の足は、生を使ってください。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp